Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Microbuz căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră bihoreni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetăţean ucrainean care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui microbuz marca Mercedes-Sprinter, în valoare de 30.000 de euro, căutat de autorităţile din Italia.

Microbuz căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră bihoreni
Comentează 0

În data de 15.04.2018, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Hennadii P., în vârstă de 34 de ani, la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Ucraina, marca Mercedes-Sprinter , an de fabricaţie 2015.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate,  tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Italia. De asemenea, acesta a mai adăugat că primise autoutilitara, pe teritoriul Italiei, de la o persoană de sex masculin ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, pentru a o transporta în Ucraina.

Mijlocul de transport, în valoare de 30.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F Oradea până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite