Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Maschio Gaspardo, „Producătorul numărul 1” de utilaje agricole din România, a prezentat la Agromalim o gamă impresionantă de utilaje agricole

Expo Arad găzduieşte, zilele acestea, cea de a 33-a ediţie a târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje Agromalim. Prezent încă din 2002 la evenimentul organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Maschio Gaspardo, „Producătorul numărul 1” de utilaje agricole din România, a venit cu o gamă impresionantă de utilaje agricole produse în fabrica de la Chişineu-Criş.

Maschio Gaspardo, „Producătorul numărul 1” de utilaje agricole din România, a prezentat la Agromalim o gamă impresionantă de utilaje agricole
Comentează 0

Şi anul acesta, pragul standului Maschio Gaspardo a fost trecut de numeroşi fermieri, veniţi nu numai din Arad, ci şi din Bihor, Cluj, Braşov, Sibiu, Maramureş, dar şi din alte judeţe ale Transilvaniei, semn că politica companiei, care îşi doreşte să fie alături de agricultori, să vină în întâmpinarea nevoilor acestora, dă roade în continuare. Ceea ce ne dorim noi este să fim tot timpul alături de fermieri, să îi ajutăm ori de câte ori au nevoie. Ne bucurăm ori de câte ori avem un feedback din partea acestora şi ne dorim să fim acasă la fiecare cu câte un produs”, mărturiseşte Paolo Rocchi, administratorul Maschio Gaspardo România. Potrivit acestuia, la târg a fost adusă toată gama de utilaje produsă de companie, gama Admiral, gama Dracula, iar  Opera 600, o semănătoare pneumatică cu pregătire pentru plantele păioase a stârnit interesul multor vizitatori. Vorbim despre o semănătoare în linie combinată. Potrivit reprezentanţilor Maschio Gaspardo, a fost proiectată pentru semănatul în linie a unei varietăți de culturi pe soluri dure, minim afânate și afânate, echipamentul având trei secțiuni de lucru reglabile în mod independent: cultivatorul frontal cu discuri, rulou cu pneuri și bara de semănat X-FORCE reînnoită. Astfel, combinația specială a OPERA 600 permite pregătirea solului, însămânțarea și fertilizarea într-o singură trecere, reducând timpul de prelucrare a solului și costurile operaționale ale fermierului.

De menţionat că agricultorii care doresc să vadă la lucru grapa cu discuri Admiral sau semănătoarea Opera 600 o pot face, având în vedere că Maschio Gaspardo organizează demonstraţii în acest sens la Chişineu-Criş.  

„Împreună învingem”

Potrivit lui Ovidiu Andrei, directorul comercial al Maschio Gaspardo, una dintre caracteristicile definitorii ale societăţii pe care o reprezintă este continuitatea. „Faptul că am fost prezenţi la toate ediţiile Agromalim începând cu anul 2002 demonstrează că avem continuitate şi că suntem perseverenţi. Am fost prezenţi la toate expoziţiile importante. De altfel, Agraria de la Cluj şi Agromalimul de la Arad sunt expoziţiile cele mai importante din Ardeal”, susţine Ovidiu Andrei. „Egidio Maschio, fondatorul Maschio Gaspardo, avea o vorbă: «Împreună învingem». Este foarte important să fie mulţumiţi şi agricultorii, nu numai fabrica şi comerciantul. Omul care lucrează este cel care te ajută să vinzi încă un utilaj. Dacă omul este mulţumit, vorbeşte bine de utilajele tale, vorbeşte bine de tine. Nu trebuie să fie mulţumit numai de preţ, trebuie să fie mulţumit de lucrarea pe care o face maşina. Nu preţul face maşina, lucrarea face maşina”, a ţinut să precizeze Paolo Rocchi.

Maschio Gaspardo la Melaverde

În încheiere mai trebuie menţionat că utilajele Maschio Gaspardo au putut fi admirate şi de telespectatorii Canale 5, în cadrul emisiunii Melaverde, care este dedicată fermierilor italieni. Astfel, au fost prezentate Opera 600, scarificatorul Attila Hydro şi utilaje de prelucrare a fânului, răvăşit, cosit, balotat şi înfoliat, un capitol interesant fiind dedicat procesului de producţie, iar altul modului în care utilajele respective se comportă pe câmp.  

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite