Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liga a VI-a, seria A : Citizens - Olimpia Bujac 3-3

Două echipe ce au jucat deschis și frumos

Liga a VI-a, seria A : Citizens - Olimpia Bujac 3-3
Comentează 1

Chiar dacă au evoluat în 10 oameni aproape trei sferturi de meci, bujecanii au reușit să înscrie de 3 ori , tot de atâtea ori ca și ” cetățenii” lui Doru Herțeg.Olimpia Bujac a surprins cu o echipă arțăgoasă și mult mai civilizată decât cea cunoscută în campionatele precedente. Îmbărbătați mereu de stoperul Dumitrean ( unul dintre ei mai buni jucători ai oaspeților) și de sufletistul Valetin Both , jucătorii din cartierul învecinat terenului Șega, pe care s-a jucat, au reușit să egaleze după ce au fost conduși cu 1-0 și 2-0 . Primul gol al partidei a fost înscris de Ovidiu Cameniță ( cel mai în formă jucător al Citizens-ului) . iar al doilea de către Pârv. Din minutul 26,, adică după cel de-al doilea gol primit de echipa sa, stoperul oaspeților, Avram , și-a scos tricoul , l-a aruncat pe jos , a înjurat , drept urmare a primit cartonașul roșu.Bătrânii Olimpiei , Covaci, Dumitrean , Both și Ganea , bine coordonați în teren de Ienășescu s-au mobilizat, au strâns din dinți și au egalat prin golurile înscrise de Ienășescu și Both. Spre finalul partidei, Cameniță lovește din nou și îi aduce pe ” cetățeni” în avantaj, 3-2, dar avanatajul nu ține prea mult pentru că Florin Ganea egalează din nou , stabilind scorul final , 3-3.
Ultimile minute au fost de coșmar, pentru că în poarta oaspeților a intrat portarul de rezervă, MIrcea Lăcătuș, fără experiență, dar acesta a reușit să intervină de două ori salvator.
Pe teren nu se auzeau decât îndemnurile originale ale stoperului oaspete, Dumitrean :
- Măăăă...îi tri-tri...unde mereți în față?
Și ” tri-tri ” a rămas.

Au arbitrat, observați de Marius Alexa:Alexandru Neau, Ionel Moldovean și Paul Radu

Citizens: Pința , Bogdan, Cameniță,Herlo, Pârv, Kovacs ( Bondor) , Mureșan, Barbură , Luca ( Saladea), Popa ( Cizmașu) , Vonea

Antrenor: Doru Herțeg

Olimpia Bujac: Iașovici( Lăcătuș), Gligor, Boiciuc, Ganea, Avram, Manciu, Lovin ( Gligor) Both, Covaci , (Șeran ) Ienășescu, Ifirm , Dumitrean .

Antrenor:Mos Dan Teodor Tito

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite