Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

LICEUL „FRANCISC NEUMAN” ARAD- ZIUA ȘCOLII 2018

LICEUL „FRANCISC NEUMAN” ARAD- ZIUA ȘCOLII 2018
Comentează 0

Săptămâna aceasta, Liceul „Francisc Neuman” Arad, o școală cu tradiție în învățământul profesional și tehnic arădean a aniversat 70 de ani de existență, în cadrul festiv a celei de-a 20-a ediție a Zilei școlii. Oameni de ieri și de azi ai  școlii au participat cu emoție la activitățile organizate cu această ocazie. A fost un prilej de reflecție dar și de planuri de viitor. 
 Primele activități s-au desfășurat în localul fostei Școli Gimnaziale „Ștefan Cicio Pop”, numită în prezent „Clădirea Ștefan Cicio Pop”, o recunoaștere a activității  ilustrului om politic arădean, a cărui personalitate a fost evocată de  directorul  Bibliotecii Județene A.D. Xenopol, dr. Doru Sinaci. 

Activitățile au continuat cu serbarea elevilor din ciclul primar, organizarea de standuri tematice, totul culminând cu programul de Crăciun pregătit de elevii din ciclul liceal. Colindele, dansurile populare, interpretări de excepție, prezentarea de coafuri de ocazie, colindătorii de la Seminarului Teologic Ortodox  Arad,  au condus participanții în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Participanții la acest eveniment au primit și un număr al revistei școlii „ Atitudini” lansat cu această ocazie. 

Galerie foto (43)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite