Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Investițiile preconizate în rețeaua de apă de la Dieci au fost discutate astăzi de primarul comunei cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca

Investițiile preconizate în rețeaua de apă de la Dieci au fost discutate astăzi de primarul comunei cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca
Comentează 0

Investițiile preconizate în rețeaua de apă de la Dieci, respectiv extinderea coloanei, au fost discutate astăzi de primarul comunei cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

"Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire lărgită cu conducerea Companiei de Apă și cu conducerea Primăriei Dieci, fiindcă sunt și aspecte legate de avizele pentru drumul județean de acolo. Este o situație și la Crocna, unde domnul primar dorește amplasarea unui bazin de apă. Intermediem o discuție cu Compania de Apă, să găsim soluția convenabilă", a declarat Iustin Cionca.

În ce privește proiectele în lucru ale comunei Dieci, primarul comunei, Ștefan Petru Galea, ne-a declarat: „Modernizarea părții exterioare a căminului cultural de la Crocna este aproape de finalizare, am început lucrările la rigole de scurgere și podețe la strada dinspre cimitir, am pietruit străzi în localitățile Revetiș și Roșia, iar în domeniul educației am demarat licitația pentru partea de echipamente IT și mobilier, proiect finanțat prin PNRR. Avem, de asemenea, în faza de licitație proiectul care prevede amenajarea a trei kilometri de piste de biciclete în Dieci și urmează să depunem pe AFIR un proiect pentru amenajarea a opt drumuri agricole în comună”. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite