Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În meciul de la Iași, nu am mai putut ghici tactica folosită de Mircea Rednic

În meciul de la Iași, nu am mai putut ghici tactica folosită de Mircea Rednic
Comentează 0

 

Dacă în ultimele două partide disputate de UTA, antrenorul arădean a găsit, pentru fiecare, tactica potrivită pentru a nu ieși învins de pe teren, vineri, la Iași , meciul a semănat leit cu burnița căzută permanent în ultimele zile, adică nici ploaie, nici zăpadă.

O așezare și mai ales o mișcare ciudată a jucătorilor folosiți, o lipsă de eficacitate a liniei de atac, joc tulbure și al mijlocașilor...doar apărarea a rezistat cât de cât, cedând și ea cu aproximativ 10 minute înaintea finalului.

Nu se pot explica mișcările greoaie , chiar dacă vineri terenul a fost bun, ale lui Luckassen , Cooper și Omondi în suprafața de pedeapsă a gazdelor.

Nu ne putem explica nici șutul lui Omondi , acesta trimițând mingea din suprafața de pedeapsă în zona pe unde zboară avioanele , la o centrare perfectă a lui Căpușă.

De asemenea, nu ne putem explica nici introducerea lui Rareș Pop, cotat ca fiind unul dintre cei mai evidențiați tineri ai fotbalului românesc, cu trei minute înainte de final. Care a fost scopul?

Ciudat modul de abordare folosit vineri de Rednic. Lăudăm când este de lăudat, dar când ceva scârție , transmitem și noi acest scârțâit prin mijloacele noastre.

Oricum, erau aur trei puncte vineri. Speranțe mari pentru ca Sărbătorile de iarnă ale microbiștilor arădeni să fie cu adevărat fericite, să fie îndeplinite după ultimele două meciuri din anul acesta.

Haide UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite