Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă alături de președintele Klaus Iohannis la Sibiu

După ce a stat alături de președintele Klaus Iohannis la lansarea cărții „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, primarul Gheorghe Falcă a fost și astăzi la Sibiu alături de președintele Iohannis. Aici l-a însoțit pe șeful statului la o conferință despre viitorul UE, desfășurată la Universitatea Lucian Blaga.

Gheorghe Falcă alături de președintele Klaus Iohannis la Sibiu
Comentează 0

Încrederea de care se bucură din partea președintelui României nu face decât să întărească acea forță politică și administrativă de care a dat dovadă edilul Aradului de-a lungul timpului. Aprecierile pe care le primește, atât pe plan local cât și pe plan național și dovedește încă odată că este omul potrivit pentru a reprezenta România, alături de Rareș Bogdan în Parlamentul European.

Caracterul puternic și experiența politică îl fac pe Gheorghe Falcă să lupte în continuare pentru români, pentru România, să lupte pentru o Românie pro europeană, pentru îmbunătățirea imaginii țării, atât prin contacte personale (Gheorghe Falcă fiind membru în Comitetul Regiunilor), cât și prin schimbul de bune practici.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite