Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala Elitelor Arădene: recunoașterea meritelor și premierea a șase dintre oamenii valoroși ai Aradului

A fost o seară deosebită, cea de sâmbătă, 23 martie, un eveniment de înalță ținută artistică în cadrul căruia au fost recunoscuți unii dintre acei oameni care au adus plusvaloare Aradului.  Seara s-a încheiat cu un concert Paula Seling, și participanții s-au putut bucura de expoziții de artă aparținând Sever Frențiu și Bogdan Țigan.

Gala Elitelor Arădene: recunoașterea meritelor și premierea a șase dintre oamenii valoroși ai Aradului
Comentează 1

Consiliul pentru Elitele arădene, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Marea Lojă Națională din România, la inițiativa asociațiilor: Fraternitas 37, Concordia 271, Preparandia 345, Milan Tabacovici, Aurel Ardelean Academica, SF 6020, Casa cu Lacăt, au organizat cel mai important eveniment de recunoaștere a valorilor locale, Gala Elitelor Arădene, ediția a 3-a.

Un eveniment emblematic ce își propune să celebreze și să recunoască contribuțiile remarcabile ale personalităților locale în diferite domenii, consolidând astfel temelia societății arădene prin promovarea excelenței.

Având ca parteneri Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Filarmonica Arad, Centrul Cultural Județean Arad, și Asociația EMERA, precum și reprezentanți ai mediului academic și de afaceri, evenimentul s-a desfășurat la Palatul Cultural.

În cadrul galei, au fost acordate șase premii în valoare de 6.000 de lei fiecare, destinat personalităților din comunitatea noastră care s-au distins prin performanțele lor excepționale, reafirmând astfel angajamentul nostru față de valorificarea și susținerea elitelor arădene.

Premiul Caius Iacob – pentru matematică, științe inginerești a fost acordat lui Dimitrie Muscă. 

Premiul Dimitrie Cameniță – pentru științe sociale, economie și antreprenoriat a fost acordat lui Sorin Constantinescu. 

Premiul Sever Frențiu – pentru științe umaniste și arte a fost acordat profesorului universitar Sorin Mitu. 

Premiul Aurel Ardelean – pentru științe biologice și biomedicale a fost primit de István Krizbai. 

Premiul Ștefan Augustin Doinaș – pentru performanțe deosebite în educație a fost acordat profesorului universitar Petru Andea.

Premiul Francisc Von Neuman – pentru promovarea imaginii Aradului a fost acordat lui Ovidiu Hațegan. 

Acest proiect se bucură de susținerea financiară a celor mai importante companii ce își desfășoară activitatea în județul Arad, o dovadă clară a angajamentului lor față de valorile și dezvoltarea locală.

 

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite