Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finala concursului județean de frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 3 august, la Vechiul Cazinou din Arad. Evenimentul este la a XVIII-a ediție.

Finala concursului județean de frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 3 august, la Vechiul Cazinou din Arad. Evenimentul este la a XVIII-a ediție.
Comentează 1

Tinerele care vor participa la Finală, au trecut de preselecția din luna iunie, organizată la Atrium Mall sau sunt câștigătoarele concursurilor de frumusețe locale: Miss Pecica, Miss Sântana și Miss Ineu, realizate de Organizația Miss Arad, în parteneriat cu primăriile respective. Organizarea proiectului este conceput pentru a îngloba principiile de echitate între fetele din mediul rural şi cele din mediul urban, promovarea unei competiţii sănătoase, precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale şi caritabile, dar și pentru a oferi oportunități tinerelor în domenii precum designul vestimentar, dansul, coregrafia de spectacol și modeling. Membrii juriului vor fi personalități din domeniul social, media, cultural și din industria frumuseții.

 Toții banii obținuți din încasări vor fi donați în scop caritabil, fiind susținut astfel cazul Simonei-Andreea Merce, diagnoticată cu Atrofie de nerv optiv post nevrită optică. Biletele de intrare se pot achiziționa de la Bijuteria Tresor by Gold Fashion din incinta Atrium Mall.

 În joc sunt premii importante, produse cosmetice de lux, parfumuri de nișă, servicii de infrumusețare profesionale, bijuterii, și chiar și un lanț cu medalion cu diamant pentru marele premiu, oferit de Bijuteria Tresor By Gold Fashion.

Concursul Județean de Frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și Angels Events, cu susținerea instituțiilor:  Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură  Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite