Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Facturile pentru apă și canal, plătite mult mai ușor

O măsură așteptată de mulți ani a fost luată, în sfârșit, de Compania de Apă Arad, care va emite facturi ce permit plata inclusiv pe internet.

Facturile pentru apă și canal, plătite mult mai ușor
Comentează 0

Consiliul Judeţean Arad şi Compania de Apă Arad anunță simplificarea procedurilor de plată a facturilor de apă şi canalizare. În acest sens, de la începutul anului viitor, se vor tipări facturi cu cod de bare (foto), care le vor permite abonaţilor să aleagă între mai multe variante de plată.

“Este un pas normal, în conformitate cu cerinţele unei societăţi moderne, unde factorul de timp este esențial. Mulţii dintre arădeni mi-au solicitat acest lucru. Este o cerinţă a lor să poată plăti în mai multe unităţi bancare”, a declarant Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Arădenii își vor putea plăti facturile prin scanarea codurilor de bare fie în cadrul casieriilor Companiei de Apă, fie la unitățil bancare, la aparatele bancare multifuncționale, prin internet banking și ATM-uri.

Facturile cu cod de bare vor fi distribuite, la fel ca şi până acum, prin poştă sau de către angajaţii companiei, în localităţile din judeţ.

Noul model va conţine două coduri de bare: unul pentru achitarea facturii curente şi unul pentru achitarea valorii totale.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite