Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipa  ”Vlaicu X”, învingătoare în finala Campionatului Cartierelor Arad

Echipa  ”Vlaicu X”, învingătoare în finala Campionatului Cartierelor Arad
Comentează 0


Ieri, duminică, 30 iunie, după-amiază, pe terenul ” 3 Colegi” din cartierul arădean Bujac,  s-au disputat meciurile din semifinalele și finalele Campionatului Cartierelor Arad.
Pe o vreme splendidă și cu mulți spectatori în tribune, cele patru meciuri oficiate de arbitri, Mădălin Mada și Alexandru Neagu, au stors multă energie din jucători.

În prima semifinală, FC Gai , câșigătoarea Grupei A , s-a impus cu 4-1 în meciul cu Fulgerul Arad, ocupanta locului secund în grupa B.
A urmat a doua semifinală, în care , surprinzător la acea oră, echipa gazdă, Capitain's Team Bujac a fost învinsă de ” Vlaicu X” cu 3-2.
După puțină pauză, s-a dat startul la  finala mică. Coechipierii lui Sorin Botiș, cei de la Capitan's Team Bujac s-au dezlănțuit și a învins ambițioasa echipă a Fulgerului, cu 6-0.

Câteva minute mai târziu,, galeria găienilor din tribune a început să cânte, să bată la tobe, dorindu-și ca reprezentanții ei din teren să câștige cupa pusă în joc. N-a fost să fie așa, după numeroase ocazii ratate de FC Gai, echipa adversă, Vlaicu-X s-a dovedit mai pragmatică și a învins la limită cu 1-0.
Deci clasamentul final al ediției 2019 la Campionatul Cartierelor arată astfel: 
1. Vlaicu X
2. FC Gai
3. Capitain's Team BUjac
4. Fulgerul
5. Piața Arenei
6. FC Central 
7. Real Gai
8. Aradul Nou

Lotul echipei campioane : Adrian Nicoli, Norbert Polgar, Marinaș Flavius, Alexandru Breabănu, Andrei Bodescu, Mircea Strîmtorean, Victor Bezedea, Claudiu Ghiță, Aurelian Todoran, și Vlad Bogdan

La festivitatea de premiere s-au acordat o cupă învingătoarei, medalii fiecărui jucător din cele patru semifinaliste, o diplomă fiecărei echipe, iar toți participanții au fost invitații AJF-ului Arad, la o masă festivă în incinta bazei de agrement ” Botiș Capitain's Dream  de pe str. Independenței din cartierul Bujac.

Evenimentul a avut loc în cadrul manifestărilor fotbalistice cu ocazia celor 120 de ani de la primul meci de fotbal jucat în Arad și pe actualul teritoriu al României.
Jucătorii mulțumesc AJF-ului Arad, Primăriei Arad, Consiliului Județean Arad, Univeristății Aurel Vlaicu Arad și Domnului Ciprian Chira pentru intereseul pentru această competiție.

Galerie foto (33)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite