Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu TIR contra OPEL și șofer grav rănit la ieșirea din Lipova

Accident cu TIR contra OPEL și șofer grav rănit la ieșirea din Lipova
Comentează 0

UPDATE

Luni 9 septembrie, în jurul orei 13.30, conducătorul unui autoturism marca Opel care se deplasa pe DN7 în direcția Deva la aproximativ 5 km la intrarea în Lipova, într-o curbă deosebit de periculoasă s-a ciocnit de un tir care venea din sensul opus.

În urma impactului șoferul autoturismului Opel, grav rănit, a rămas imobilizat în mașină, pentru scoatere lui fiind necesară intervenția Detașamentului de Descarcerare al ISU Arad. 

Ulterior șoferul autoturismului, în vârstă de 71 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad de un echipaj SMURD.


Drumul Național 7 este blocat la ieșirea din Lipova înspre Arad în urma unui accident. Asta, în condițiile în care a avut loc o coliziune între un autotren, încărcat cu electrozi, și un autoturism.

În urma accidentului o victimă a rămas încarcerată. Vestea bună este însă că este conștientă. „Se intervine cu un echipaj de descarcerare ușoară (Detașamentul Pompieri Arad), un echipaj medical SAJ Lipova și  un echipaj IPJ. A fost anunțat și Dispeceratul D.N.”, susțin reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” Arad.

Rectificare: 

Persoana incarcerată a fost extrasa din mașină de un pompier de la Barzava, plt.maj Catrinoiu Sergiu, aflat în timpul liber și de către un fost pompier, actualmente polițist la Sectia 1 Rurala, Tripon Marius, care se deplasa în misiune. Prima dragoste nu se uită !!!

 

Vasile de Zărand

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite