Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CSM discută unde va activa ca procuror Kovesi. Lazăr: Procurorul şef DNA trebuie să fie echilibrat

Laura Codruţa Kovesi a fost revocată de la DNA, iar tot mai multe voci se întreabă ce va face acum? Potrivit unor surse, fosta şefă a Direcției Naționale Anticorupție vrea să se întoarcă la Sibiu. Astăzi Consiliul Superior al Magistraturii discută despre cererea sa. Procurorul general al  României, Augustin Lazăr, a declarat, când a sosit la CSM, că viitorul procuror DNA trebuie să  fie unul echilibrat. 

CSM discută unde va activa ca procuror Kovesi. Lazăr: Procurorul şef DNA trebuie să fie echilibrat
Comentează 0

"Nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr. 4303/2018 privind continuarea activităţii doamnei Laura Codruţa Kovesi, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ca urmare a revocării din funcţia de conducere deţinută" apare pe ordinea de zi a şedinţei din 11 iulie a Secţiei pentru procurori a CSM.

Şedinţa este programată la ora 10,00, fiind aşteptaţi să participe procurorul general Augustin Lazăr şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Kovesi a anunţat luni, după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcţia de procuror-şef al DNA, că nu va mai lucra în Direcţia Naţională Anticorupţie, dar va rămâne procuror. 

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite