Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conferința „Soluții inovative pentru managementul învățământului actual” la UAV Arad

Proiectul „Soluții inovative pentru managementul învățământului actual” a avut loc la Arad, la Universitatea „Aurel Vlaicu”, în data de 24 mai 2019. Proiectul s-a bucurat de susținerea Primăriei Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

Conferința „Soluții inovative pentru managementul învățământului actual” la UAV Arad
Comentează 0

Conferința, care s-a bucurat de prezența ministrului educației, Ecaterina Andronescu, și-a propus și a reușit să aducă în spațiul public o dezbatere între managerii din sistemul de învățământ românesc despre situația învățământului actual. Evenimentul s-a bucurat de asemenea de prezența unor înalți demnitari, parlamentari, secretari de stat din Ministerul Educației, rectori din întreaga țară, directori din învățământul preuniversitar precum și specialiști din străinătate, autorități locale.

„Este un eveniment important pentru universitatea noastră, pentru mediul academic arădean care aduce în prim plan managementul învățământului universitar. Ne bucurăm de prezența unor nume importante din sistemul de învățămînt universitar, de specialiști din străinătate care conferă  plus valoare lucrărilor conferinței. După finalizarea dezbaterilor ne propunem să diseminăm concluziile la nivelul corpului academic al UAV și la cel al studenților” a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr, Ramona Lile.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite