Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concursul județean ,,HRISTOS ÎN ȘCOALĂ-CUNOAȘTERE ȘI TRĂIRE”  Ediția 2017, la Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman”

Concursul județean ,,HRISTOS ÎN ȘCOALĂ-CUNOAȘTERE ȘI TRĂIRE”  Ediția 2017, la Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman”
Comentează 4

 

Concursul județean ,,Hristos în școală-cunoaștere și trăire”, organizat de către catedra de Religie a Inspectoratului Școlar Județean Arad, sub coordonarea insp. școlar prof.  Florin Sirca, a devenit deja o tradiție. La începutul lunii decembrie a fiecărui an, elevi din învățământul primar, gimnazial și liceal care studiază disciplina Religie-cultul ortodox, îndrumați de profesori, participă la acest concurs cu lucrări la cele  patru secțiuni: poezie, pictură religioasă, fotografie religioasă și felicitări și ornamente de Crăciun. 
În acest an, peste 250 de elevi din 34 de școli din municipiu și județ au realizat lucrări deosebite (desene, icoane pe sticlă, ornamente, felicitări, fotografii religioase etc.), dând dovadă de creativitate, echilibru, sensibilitate și fior religios. Creațiile elevilor au fost expuse într-o miniexpoziție la Liceul Tehnologic ,,Francisc Neuman” din Arad, care găzduiește, în mod tradițional, acest concurs, spre a putea fi vizualizate de elevi și profesori. Jurizarea lucrărilor elevilor  a avut loc  în 14 decembrie 2017, la liceul organizator, și a fost realizată de către o comisie interdisciplinară,  din care au făcut parte profesori de religie, profesori de desen și  profesori de limba română.
Toți elevii care au participat cu lucrări la acest concurs  și  profesorii coordonatori au fost felicitați de către echipa organizatoare.


 

Galerie foto (13)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite