Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Christkindlmarkt la Liceul Teoretic “Adam Müller Guttenbrunn” Arad

Christkindlmarkt la Liceul Teoretic “Adam Müller Guttenbrunn” Arad
Comentează 0

  În perioada 20-21 decembrie s-a desfășurat Târgul de Crăciun (Christkindlmarkt) la Liceul german Arad. Tradiția acestui târg a început în urmă cu mai bine de 10 ani și în fiecare an este un succes. Elevii de la Liceul german au transformat curtea liceului într-un tărâm al poveștilor de iarnă.

 În prima zi a evenimentului elevii din învățământul primar și gimnazial au avut standuri cu diverse produse. Copiii și-au dezvoltat spiritul antreprenorial prin vânzarea produselor făcute de ei și pe care le-au expus la tarabe. Elevii au vândut produse de patiserie variate, băuturi calde, mâncare caldă și accesorii de Crăciun. De asemenea, au fost afișate căsuțe de turtă dulce confecționate din materiale de către elevi la orele acestora de tehnologie.

 Iar în cea de a doua zi le-a venit rândul elevilor de liceu să vândă la standurile târgului. Acest eveniment a avut scopul de a dezvolta spiritul de echipa al elevilor si de a împărtășii frumusețea Crăciunului si spiritul acestuia.

 Târgul a fost unul caritabil, banii urmând să fie investiți pentru cazurile sociale din liceu, la care li se vor asigura mese calde timp de 3 module.

 

Daiana Orban

(foto&text)

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite