Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce scrie Tripa pe Facebook după vizita forțată făcută la DNA; ce spune despre acuzațiile care i se aduc

Deputatul PSD Florin Tripa își susține nevinovăția pe Facebook, susținând că a avut parte de cea mai intensă dimineață de când este om politic.

Ce scrie Tripa pe Facebook după vizita forțată făcută la DNA; ce spune despre acuzațiile care i se aduc
Comentează 2

„Dragi prieteni, vin cu această postare mai ales pentru a răspunde îngrijorării multora dintre voi, cărora vă mulțumesc pentru acest sentiment, sau fie și doar pentru a satisface curiozitatea celorlalți.
A fost fără îndoială cea mai intensă dintre diminețile mele de om politic. Pornit de la prima oră spre aeroport pentru a ajunge în Parlamentul României unde m-ați trimis cu votul dumneavoastră ca să îmi desfășor activitatea, așa cum am făcut aproape în fiecare dimineață de luni din ultimii trei ani, drumul meu a urmat un traseu neașteptat, la sediul Direcției Naționale Anticorupție Timișoara unde mi s-a spus că aș fi intervenit pentru accederea într-o funcție a unei persoane și angajarea alteia în cadrul DRDP Timișoara. Dacă în primul caz este vorba de o persoană cu care nu am absolut nicio legătură de mai bine de trei ani când am exclus-o în calitate de secretar general din organizația PSD Arad în cel de al doilea, persoana în cauză, un apropiat de al familiei mele, a fost angajată pe un post de specialitate, pentru care de ani de zile, la sesiuni repetate de concursuri de ocupare a pozițiilor din organigramă numărul candidaților este mai mic de jumătate decât necesarul de posturi.
Acesta sunt motivele pentru care numele meu, din păcate, a deschis prima pagină a zilei de astăzi. Mi-aș fi dorit ca activitatea mea sau oarecare realizări în folosul celor care m-au ales să o fi făcut. Uneori însă se întâmplă altfel decât ne-am dori și atunci trebuie să găsești în tine puterea de a merge înainte și mai ales să cauți să privești direct în ochii tuturor, a celor care cred și a celor care se îndoiesc de tine și să le spui cu tărie și inimă curată: Florin Tripa, deputatul Florin Tripa este un om cinstit!”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite