Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce filme vedem vineri și sâmbătă la Cinema Arta

Filmul francez în toată splendoarea și diversitatea lui poate fi explorat în luna iulie doar la Cinema Arta, grație unui parteneriat inițiat cu Institutul Francez din România.

Ce filme vedem vineri și sâmbătă la Cinema Arta
Comentează 0

Pentru ziua de vineri, 17 iulie, ora 21.45, Centrul Municipal de Cultură vă propune  thrillerul „Ascensor pentru eșafod“, un film clasic din epoca de aur a cinematografiei. Un film foarte puternic din punct de vedere estetic, cu coloana sonoră a melodiilor lui Miles Davis, care acompaniază o intrigă constantă. O bijuterie a cinematografiei regizată de Louis Malle, cu Jeanne Moreau, Maurice Ronet, Lino VenturaHarzoune. Un bărbat își asasinează șeful cu ajutorul soției acestuia, care îi este amantă. În dorința de a scăpa de un indiciu compromițător, acesta rămâne blocat în liftul care ducea la locul crimei.

Ziua de sâmbătă, 18 iulie, ora 21.45, este dedicată comediei „Noi suntem familia Miller“. Filmul este povestea unui fost traficant de droguri care își creează o familie falsă, după ce se vede nevoit să scoată din țară o cantitate uriașă de stupefiante, fără a fi suspectat de autorități. Cu Jennifer Aniston, Emma Roberts și Jason Sudeikis în rolurile principale, „Noi suntem familia Miller“ garantează momente amuzante.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile în grădina de vară, pe baza de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau cinemaartaarad@gmail.com. În caz de vreme nefavorabilă, proiecțiile vor fi reprogramate în altă seară.

Proiecțiile de la Cinema Arta sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite