Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caz halucinant în România. Operat la degetul greşit şi mustrat că nu şi-a ţinut mâna bine

Un clujean îl acuză pe medicul Alexandru Georgescu, supranumitul "chirurgul cu mâini de aur", ca i-a operat degetul greșit, cu toate că a intrat în sala de operație cu radiografia și toate analizele făcute. Acesta a declarat că în primă instanţă medicul l-a certat reproşându-i că nu şi-a ţinut mâna bine.

Caz halucinant în România. Operat la degetul greşit şi mustrat că nu şi-a ţinut mâna bine
Comentează 0

Vlad Manases a povestit cum şi-a rupt degetul mic şi cum a trecut printr-o operaţie pe care nu trebuia să o facă. Acesta a spus că asistenţii care l-au pregătit  ştiau despre ce e vorba, dar cu toate acestea medicul nu a fost înştiinţat.

„Domnul doctor a început să taie la degetul mijlociu, s-a început operaţia greşită. După 20 de minute mi-am dat seama că ceva nu este bine şi i-am spus: Domnule doctor nu simt că lucraţi la degetul mic”,  a povestit Vlad Manases la REALITATEA TV.

Tânărul mai spune că medicul a fost surprins când a aflat că nu trebuia să opereze degetul mijlociu, dar i-a reproşat faptul că nu şi-a ţinut mâna bine.

„A dat vina pe mine că mi-am ţinut mâna într-un mod nefiresc, a spus că el tocmai mi-a facut un bine spunându–mi că şi tendonul de la degetul mijlociu avea ceva”, a declarat Vlad Manases la REALITATEA TV. 

Tânărul a spus că va face o plângere la Colegiul Medicilor dar îl va acţiona şi în instanţă pe medicul chirurg Alexandru Georgescu.


Scrie un comentariu

trimite