Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când încep lucrările de schimbare a gazonului pe Arena „Francisc Neuman” şi când vor fi terminate (FOTO)

Meciul pe care îl dispută UTA acasă mâine în compania Universităţii Cluj nu va fi ultimul de anul acesta găzduit de Arena „Francisc Neuman”. Asta, în condiţiile în care lucrările de schimbare a gazonului vor începe luna viitoare. Astfel, suporterii Bătrânei Doamne vor avea ocazia să vadă la Arad şi partida cu FC Voluntari, programată pe 30 septembrie.

Când încep lucrările de schimbare a gazonului pe Arena „Francisc Neuman” şi când vor fi terminate (FOTO)
Comentează 0

Reprezentanţii Primăriei susţin că astăzi a avut loc în Sala Regina Maria din cadrul Palatului Administrativ o întâlnire de lucru privind începerea lucrărilor de schimbare a gazonului. La discuție au participat: antrenorul Mircea Rednic, reprezentanți ai FC UTA, ai Suporter Club UTA,  Recons, firma care a câştigat licitația, Sports Fields, departamentul tehnic al Primăriei, viceprimarul Lazăr Faur şi primarul Călin Bibarț.

Autorităţile susţin că în urma întâlnirii s-a decis ca lucrările să înceapă în luna octombrie, iar documentația necesară pentru demararea proiectului este în curs de autorizare, data exactă a începerii lucrărilor urmând să fie anunţată în curând.

 „Înțeleg poziția fiecărei părți, atât a staff-ului tehnic, a suporterilor şi a clubului. Depindem de perioada de vegetație, de legislația privind cheltuirea banilor publici, şi pe cât posibil de meciurile echipei. Am decis să luăm în considerare opinia specialiştilor care spun că toamna este perioada optimă pentru schimbarea gazonului. Constructorul a garantat că va finaliza întreaga lucrare astfel încât echipa să revină pe stadion în luna ianuarie", a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

Sursa foto: Facebook Călin Bibarţ

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite