Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Intermediară cu rezultat normal pentru Sebiş. Anormalul a fost la Cermei!

C4: Intermediară cu rezultat normal pentru Sebiş. Anormalul a fost la Cermei!
Comentează 0

Rundă intermediară în C4 cu bune şi rele pentru două din reprezentantele Aradului în acest eşalon.
.......................................

La plus o trecem pe Naţional Sebiş, care şi-a regăsit cadenţa după un 3-0 sec cu Cetate Deva. Pentru trupa lui Călin Cojocaru au marcat: Enciu în minutul 8, Pîslaru minutul 75 şi Săulescu în minutul 87. „Am fost mai agresivi, mult mai prezenți în careul adversarului și ne-am adaptat mai bine la condițiile de joc, la starea terenului. Am și reușit să marcăm rapid, ceea ce ne-a făcut din start misiunea mai ușoară. Remarc și așezarea bună în teren, nu am gol și asta contează mult pentru mine”, a menționat Călin Cojocaru.

Sebiș: Cr. Poiană – Poștoarcă (Giuga), Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș, Ruță – Săulescu, Mărgărit (Tătulea), Onțel (Susan) – Enciu (Rugină)
..........................................

În schimb Cermeiul, după reprogramarea disputei cu sebişul, a primit o lecţie de fotbal ofensiv de la Millenium Giarmata. Oaspeţii s-au impus cu un neverosimil 7-3. La pauză era deja 0-3, după reuşitele lui Buzdugan, Codrea şi Stupu. Plus un penalty ratat pentru Cermei de Copil! Imediat după perioada de odihnă Beloescu a făcut 0-4, apoi Bulza a redus din handicap 1-4, pentru ca timişenii să mai înscrie o dată, după o oră de joc prin Ghighilicea. Gligor înscrie golul 2 pentru gazde, pentru ca acelaşi Ghighilicea să-şi desăvârşească opera cu alte 2 reuşite pengtru Giarmata. În fine, să mai notăm reuşita cu numruş 3 a Gloriei, semnată de Suslak din penalty.

„Sunt momente și momente în viața unei echipe, acum se văd caracterele tari. Rămânem încrezători în forțele noastre, trebuie să învățăm din greșeli și să vedem, totuși, că din echipa ce a pierdut azi ne-au lipsit patru jucători dintre cei cu care făceam seria bună din tur. Nu o spun ca pe o scuză, dar sunt detalii care contează la un moment dat. Nu e o tragedie, mergem mai departe”, a punctat directorul tehnic al celor de la Lunca Teuz Cermei, Roland Nagy.

Cermei: Mitrea (Mureşan) – Rogojan (T. Bodri), Gligor, Nistor (Berari), Suslak – Ianc – Copil, Varga, Mihuța, L. Bodri (Brânduşe) – D. Bulza

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite