Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atentat terorist la Moscova; până acum sunt 40 de morți și 100 de răniți / UPDATE: Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic

O sală de concerte din Moscova, unde avea loc un concert pro-Putin, a fost atacată de teroriști. Potrivit primelor informații ar fi vorba de cinci atacatori care au lăsat în urmă 40 de morți și 100 de răniți, potrivit unui bilanț provizoriu. Se pare că unul dintre teroriști a fost arestat, dar ceilalți patru au reușit să fugă.

Atentat terorist la Moscova; până acum sunt 40 de morți și 100 de răniți / UPDATE: Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic
Comentează 0

Update 1 Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic

Gruparea jihadistă Stat Islamic a revendicat responsabilitatea pentru atacul de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova, într-o scurtă declarație publicată de agenția de știri afiliată ISIS Amaq pe Telegram, transmite CNN, scrie libertatea.ro. Potrivit sursei citate bilanțul victimelor este de cel puțin 60 de morți și 145 de răniți.

Intrați AICI pentru detalii.
.


Bărbați înarmați în uniforme de luptă au tras focuri de armă într-o sală de concerte din Moscova, spun agențiile de presă internaționale.

În urma focurilor de armă a izbucnit un incendiu.

Forțele speciale Rosgvardia au ajuns la clădire, la o oră după începerea împușcăturilor. Comunicațiile celulare la Moscova nu funcționează bine în aceste momente, ceea ce îngreunează toată operațiunea autorităților, punctează Nexta, scrie realitatea.net.

Intrați AICI pentru detalii.

Moscova anulează toate evenimentele majore din weekend după atacul armat-primarul orașului, scrie hotnews.ro.

Toate evenimentele sportive, culturale și alte evenimente publice de amploare vor fi anulate la Moscova în acest weekend după un incident armat, a declarat vineri primarul Moscovei, Serghei Sobianin, potrivit Reuters.
„Ucraina nu este implicată în atacul terorist de la Crocus”, a scris pe Telegram consilierul prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak. Legiunea „Libertatea Rusiei” a ținut să precizeze la rândul său că nu este implicată în atac.

Intrați AICI pentru detalii.

Sursa foto: captură video digi24.ro


Scrie un comentariu

trimite