Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Art School Musical“ o experiență unică pentru bobocii de la Colegiul de Arte

Distracția a fost cuvântul cheie al serii de 7 decembrie, pentru elevii Colegiului de Arte "Sabin Drăgoi" Arad! Bobocii cu emoție, entuziasm și încredere, cordonați în evoluția lor (dans și alte probe) de inconfundabilul actor Zoltan Lovas ​ au trecut cu brio peste Balul Bobocilor din anul 2022!

„Art School Musical“ o experiență unică pentru bobocii de la Colegiul de Arte
Comentează 0

Sute de persoane s-au aflat în sala Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad pentru a-i susține pe bobocii care au avut curajul să se facă remarcați la Bal!

Seara a început cu un dans specific temei, „High School Musical”, moment în care au demonstrat că cele două luni de pregătire nu au fost în zadar. Apoi, au urmat diferite probe ce au pus în valoare calitățile și aptitudinile participanților. Felul în care s-au prezentat la aceste probe i-a dus pe liceeni mai aproape sau mai de parte de titlul de miss și mister boboc.

La final, cu toții au fost câștigătorii unor amintiri unice și toți au meritat aplauzele și laudele spectatorilor! Fiecare a obținut premiul pe care l-a meritat, câștigătorii balului, Miss şi Mister Boboc locul I au fost Clarisa Lungu și Axente Rareș.

Câștigătorii premiului oferit de arq.roMiss și Mister Q, au fost Clarisa Lungu și Axente Rareș​ care au fost votați de către cititorii site-ului nostru.

Foto: Robert Nagy

Galerie foto (485)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite