Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul, găzduiește în acest weekend cel mai așteptat Târg de Nunți din oraș

Se anunță un weekend spectaculos pentru viitoarele mirese ale anului 2019. Asta pentru că în cadrului Târgului de Nunți ce va avea loc Sâmbătă și Duminică la sala de evenimente Palacio (fosta Biavati, din cartierul Grădiște) se pregătesc surprize spectaculoase începând de la rochii pentru mirese la prețuri promoționale, la verighete, prăjituri, costume de ceremonie pentru miri, coktail bar, flori, servicii foto-video, coafură / make-up și chiar un program de slăbire pentru ziua cea mare.  

Aradul, găzduiește în acest weekend cel mai așteptat Târg de Nunți din oraș
Comentează 0

 Tot în cadrul târgului, vizitatorii vor avea parte de o tombolă cu peste optzeci de premii.  

''Trei zile, atât au mai rămas până Sâmbătă, când începând cu ora zece dimineața vom deschide cel mai așteptat și animat Târg de Nunți din Arad. La fel că și în edițiile precedente standurile și promoțiile vor fi cele mai bune pentru viitorii miri, expozanții noștri pregătind oferte speciale pentru aceste două zile. Premiile sunt și ele pe măsură târgului, amintesc aici vouchere de până la o mie de lei reducere la rochiile pentru mirese, mașini de epocă care pot fi câștigate full day pentru ziua nunții, coafuri gratuite, ședințe foto, și multe altele. Ca idee, cel mai mici premiu care poate fi câștigat de vizitatori este de 50 euro iar cel mai mare este o nuntă organizată all inclusive plus parte de entertaiment de către un wedding planner specializat.  

Gazdele evenimentului vor fi iubiții prezentatorii de la Radio ZU, Flick Domnul Rimă și Răzvan Popescu'' 

Iar încă o surpriză va fi mireasa colecției din prezentarea rochiilor care va avea loc Sâmbătă în jurul orei 17:00. De asemenea vom avea și un program conex de muzică și dansuri pentru miri. '' a declarat Bianca Morariu-organizatoarea târgului.  
  
Programul târgului:  
  
 Sâmbătă: între 10:00 și 20:00  
 Duminică: între 10:00 și 19:00

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite