Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanca Brigitte Farcașiu, preafrumoasa antreprenoare de doar 22 ani

Arădeanca Brigitte Farcașiu, preafrumoasa antreprenoare de doar 22 ani
Comentează 1

În urmă cu aproape 2 ani, arădeanca Brigitte Farcașiu își lansa primul ei produs cosmetic, fabricat chiar în Timișoara.

Absolventă a două mastere, unul în Mass-Media și Relatii Publice, iar al doilea in domeniul cosmeticelor, mai exact masterul in Formularea si Evaluarea Produseloe Dermarocosmetice, Brigitte s-a decis să își joace șansa în domeniul antreprenoriatului.

Curioasă de ceea ce a motivat-o să facă acest pas la așa varstă fragedă pentru această branșă, am intrebat-o:

- Ce te-a determinat să iți deschizi propria firma la doar 22 ani?

 - Adevărul e ca niciodata nu am avut in plan sa am propria mea firma, știind cât de greu este sa gestionezi una. Dar acest lucru a venit ca urmare a multiplelor colaborari cu branduri micro și macro, dar si a dorinței mele de a avea propriile produse cosmetice. Sunt o persoana foarte exigenta cu mine si stiu că atunci cand fac eu un lucru, fac tot posibilul sa scot maximum de potențial.

- Cum a fost procesul de la idee până la realizarea a ceea ce ți-ai propus?

- Totul a inceput in luna mai a anului 2021, cand știam ca urmeaza vara. Fiind o mare fană a sezonului estival, a plajelor, concediilor si a bronzului, m-am decis că vreau sa am propiul meu ulei bronzant de plaja. Si de aici am inceput sa pun ideile pe foaie, sa caut furnizori, colaboratori si tot ce a fost necesar pentru ca lucrurile sa fie puse in miscare si sa am propriul meu ulei de plaja, fix asa cum mi-am dorit mereu sa fie. Dar acesta a fost doar inceputul, deoarece a mai urmat un produs cu un succes la fel de mare si te asigur că urmează și altele.

- Ce planuri ai pentru anul 2023?

- Planul de productie din acest an este sa lansez si alte produse, produse care deja se afla in faza de laborator si se lucreaza la a obține cea mai bună formula posibila, cu cele mai bune ingrediente de pe piața europeană pentru fiecare in parte.

În încheiere Brigitte mi s-a mai confesat: “Imi place să fac lucrurile foarte bine, să mă implic 100%, sa ofer clienților calitate si sa lucrez cu cei mai buni oameni si furnizori, iar echipa care mă ajuta la realizarea acestor produse este cea mai buna cu care as fi putut lucra.”

Și cand Aradul are asemenea tineri, presa chiar trebuie să îi scoată în față!

 

Sara N. Dan

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite