Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anul acesta DUATLONUL ARADULUI e în iunie!

Anul acesta DUATLONUL ARADULUI e în iunie!
Comentează 0

Evenimentul  este organizat de către Clubul Sportiv Experienţa Multisport împreună cu Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad având ca parteneri Asociaţia Millennium Center, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad şi Parcul Natural Lunca Mureşului. 

Sunt programate 3 curse pe 17 iunie:
Duatlonul Verde- 4 km alergare, 6,5 km ciclism şi 4 km alergare;
Semimaratonul Verde –  21 km;
Crosul Lunca Mureşului –  7 km;
 
Pot să se înscrie la acest eveniment persoane cu vârsta minimă de 14 ani împliniţi până la data de 17 iunie 2017 pentru cursele “Duatlonul Verde” şi “Crosul Lunca Mureşului”, iar pentru cursa “Semimaratonul Verde” vârsta minimă este de 18 ani împliniţi până la data de 17 iunie 2017.
 
Pentru toate cursele traseul se poate parcurge individual, iar pentru cursa “Duatlonul Verde” există posibilitatea de a participa în echipă (ştafetă de două persoane, una pentru alergare şi una pentru ciclism).
 
Înscrierile se pot realiza în perioada 12 aprilie – 14 iunie 2017, pe site-ul www.experientamultisport.ro unde se găsesc mai multe detalii cu privire la acest eveniment. 
 
Se vor premia primii 3 câştigători la individual feminin şi masculin şi primele 3 echipe ce au parcurs traseul în ştafetă, la cursa ”Duatlonul Aradului”, respectiv primii 3 (feminin şi masculin) aferenţi cursei ”Semimaratonul Verde” – proba de 21 km.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite