Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ameninţat cu remanierea, Fifor încearcă să îşi spele imaginea cu americanii! Dar rachetele...

Ameninţat cu remanierea, Fifor încearcă să îşi spele imaginea cu americanii! Dar rachetele...
Comentează 3

Disperare mare în echipa lui Mihai Fifor, care riscă remanierea după ce s-a plasat în tabăra anti-Dragnea din PSD. Problema cea mare a lui Fifor este că are profilul victimei sigure. „Greii” care au semnat scrisoarea împotriva lui Dragnea riscă prea puţin. Firea este primarul Capitalei şi conduce PSD Bucureşti. Stănescu, Tudose, Ţuţuianu sunt lideri ai unor organizaţii puternice ale PSD care nu pot fi înlăturaţi prea simplu. Dar Fifor? Organizaţia sa de bază din Craiova îl urăşte: sursele noastre spun că Olguţa Vasilescu ar fi întrebat de câte ori mai trebuie să trădeze, până îşi dă Dragnea seama cine e? Organizaţia din Arad a mers cu Dragnea, Căprar îl aşteaptă la cotitură. Mihai Fifor se mai agaţă de poziţia la Ministerul Apărării.

Aşa se explică pregătirele lui Fifor de a apărea la televizor (începând cu această ţară) unde va candida pentru imaginea unui alt mic Titulescu de PSD. Să spună câte servicii patriotice a adus României, cum îl iubesc şi apreciază americanii. Sursele noastre vorbesc de disperarea de a aranja emisiuni „de bine” despre poziţionarea internaţională, să spele imaginea trădării şi a fugii de la Comitetul Executiv PSD.

Problema lui Fifor este că rachetele de la Deveselu mai vâjâie încă în spaţiul public. Gafele la minister s-au ţinut totuşi lanţ, de la scandalul rachetelor, unde din candoare , ca să fim eleganţi, a făcut jocurile Rusiei şi a prejudiciat NATO, la agitaţia produsă de anunţul că ar putea reveni serviciul militar obligatoriu şi multe, multe altele care au rămas la catastif şi ar putea grăbi remanierea. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite