Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

,,Altă întrebare''. Cu cine va fi înlocuit Iordache la Justiție?

Soarta ministrului Justiției, Florin Iordache, va fi decisă peste două zile, timp în care se discută Bugetul și moțiunea de cenzură, a afirmat luni prim-ministrul Sorin Grindeanu.

,,Altă întrebare''. Cu cine va fi înlocuit Iordache la Justiție?
Comentează 0

„În următoarele două zile nu există varianta înlocuirii ministrului, dar după aceea s-ar putea să fie înlocuit tot Guvernul dacă trece moțiunea de cenzură. Este normal ca Iordache să rămână la dezbaterea moțiunii, urmând ca joi să iau decizia. Mi se pare normal ca lucrând la Buget, Iordache să stea inclusiv mâine pentru vot. Mi se pare normal să stea inclusiv la moțiunea de cenzură, fiind unul dintre actorii ultimilor săptămâni”, a declarat Grindeanu.

La ministerul Justiției este o situatie aparte, a subliniat premierul, întrucât posturile de secretar de stat sunt libere,  dacă ministrul ar pleca din funcție, s-ar vacanta aproape toate funcțiile de conducere din minister.

De ieri au început să circule în spațiul public și două nume luate în vedere pentru postul de ministru al Justiței: Șerban Nicolae, președintele Comisiei Juridice din Senat și Eugen Nicolicea, șeful Comisiei Juridice de la Camera Deputaților.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite