Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident rutier pe DJ 709J între localitățile Iratoșu și Variașu Mic, rezultând șase victime dintre care una încarcerată (FOTO)

Accident rutier pe DJ 709J între localitățile Iratoșu și Variașu Mic, rezultând  șase victime dintre care una încarcerată (FOTO)
Comentează 0

Sâmbătă, 25 Martie, în jurul orei 12,00 s-a petrecut un accident rutier pe DJ 709J intre localitățile Iratoșu si Variașu Mic,  fiind două autoturisme implicate, iesite ambele in afara partii carosabile. La fața locului intervine AT5002 Curtici, Descarcerarea ușoară Det Arad, SMURD Tim Arad cu un total de 8 subofițeri si 2 soldati.

Echipajele ajunse la fața locului au găsit 6 victime dintre care 1 incarcerata.

A fost solicitat în sprijin: elicopterul SMURD, și încă 2 ambulanțe, după cum comunică Biroul de Presă al ISU Arad.

În data de 25 martie în jurul orei 12:15, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 29 de ani, din Curtici, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Iratoșu, pe D.J. 709J, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Dorobanți.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară ( la prima vedere) a celor doi șoferi și a patru pasageri, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul din cei doi conducători auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, a precizat Biroul de Presă al IPJ Arad.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite