Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mort în urma unui accident rutier între localitățile Seleuș și Ineu

Mort în urma unui accident rutier între localitățile Seleuș și Ineu
Comentează 0

În această dimineață, în jurul orei 04:15, pompierii militari ai Detașamentului Ineu au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe DJ 792 între localitățile Seleuș și Ineu. La locul evenimentului au intervenit și două echipaje SAJ.

În urma accidentului au rezultat 3 victime, (bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 39 de ani), dintre care două încarcerate.
Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, ulterior acestea fiind preluate de către echipajele medicale prezente și transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.
Toate cele trei victime au fost transportate la spital prezentând seme vitale.

Pompierii arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

În dimineața zilei de 19 august a.c., în jurul orei 04:10, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, pe D.J. 792, dinspre Seleuș spre Ineu, a avut loc un accident rutier cu consecințe grave.

Iată și comunicatul Poliției Arad:

”Un bărbat de 38 de ani, din Pâncota, a condus un autoturism în care se mai aflau un bărbat de 30 de ani și un tânăr de 23, amândoi din Pâncota.

La km 28+872, într-o curbă periculoasă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, a intrat într-un șanț și ulterior în coliziune cu un arbore.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit grav, iar ocupanții ușor, toți fiind transportați la spital în vederea evaluării stării și acordării de îngrijiri medicale.

În jurul orei 7:25, polițiștii au fost informați, de către personalul medical, că șoferul a decedat în urma leziunilor suferite.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite