Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mortal cu microbuz lângă gară

Accident mortal cu microbuz lângă gară
Comentează 0

Din nefericire, ziua începe cu un eveniment tragic: accident mortal în zona Pieței Gării (pe Calea Aurel Vlaicu). Un tânăr a condus un microbuz pe sensul de mers gara-Podgoria, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a sărit pe șinele de tramvai si a doborât un stâlp de înaltă tensiune. În microbuz erau două persoane, bărbați, dintre care unul a decedat iar unul este rănit grav, fiind transportat la spital.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 5.20, un bărbat a condus un microbuz pe Calea Aurel Vlaicu, dinspre Piața UTA spre Podgoria, și în curba din dreptul imobilului cu numărul 2, scara A, de pe Bulevardul Revoluției, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pătrunzând pe terasamentul liniilor de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp.
În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a unui barbat, pasager pe locul din dreapta față, a cărui identitate urmează a fi stabilită.
Victima a fost transportată la spital, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, după cum ne relatează Biroul de Presă al IPJ Arad.

UPDATE:

 

În urmă cu puțin timp au fost identificați ocupanții autoturismul implicat în accidentul din această dimineață. Bărbatul care a decedat (conducătorul autoturismului) este un tânăr de 22 de ani din Curtici iar pasagerul din dreapta față este un tânăr de 19 ani din aceeași localitate.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite