Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident în faţa Primăriei: un Alfa Romeo Giulietta transformat în armă, a lovit un Audi şi... o arădeancă care stătea pe bancă (FOTO) / UPDATE: Victima a suferit o fractură

Un autoturism Alfa Romeo Giulietta condus de un bărbat în vârstă se putea transforma foarte uşor într-o armă mortală, astăzi, cu puţin înainte de ora 12.

Accident în faţa Primăriei: un Alfa Romeo Giulietta transformat în armă, a lovit un Audi şi... o arădeancă care stătea pe bancă (FOTO) / UPDATE: Victima a suferit o fractură
Comentează 3

Update 2 Victima a suferit o fractură

Femeia a suferit o fractură de calcaneu (n.r. - unul dintre oasele călcâiului), dar nu a rămas internată în spital. 

Potrivit IPJ Arad, în jurul orei 11:45, un bărbat de 76 de ani, din Arad, a condus un autoturism în municipiu, pe strada Horia, a pătruns în intersecția cu Bd. Revoluției, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o arădeancă de 36 de ani, care circula dinspre Teatru spre Piața Drapelului. În urma impactului, autoturismul condus de septuagenar a intrat pe trotuar, unde a accidentat o femeie de 54 de ani. Femeia de 54 de ani a fost rănită ușor, din primele observații, fiind transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a rezultat că niciunul dintre conducători nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vedere stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.


Update 1 În ce stare se află victima

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, victima, care a fost tranportată de urgenţă la spital, pentru investigaţii, este conștientă și cooperantă.


Potrivit martorilor, maşina care venea dinspre strada Horia ar fi forţat trecerea în intersecţie, a lovit un Audi apoi a ricoşat pe trotuar, lovind o femeia care de afla pe o bancă în faţa Primăriei. Atât femeia, şi ea în vârstă, care a fost preluată ulterior de Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cât şi banca au fost proiectate la câţiva metri.

Pe de altă parte trebuie spus că şoferul aflat la volanul bolidului Giulietta susţine că nu avea vitează şi că a trecut pe verde. Rămâne ca Poliţia Rutieră să stabilească toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Galerie foto (78)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite