Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Academia Elli’s Cool, un succes. Violeta Bănică este ambasadorul proiectului

Academia Elli’s Cool, un succes. Violeta Bănică este ambasadorul proiectului
Comentează 0

Creatoarea de modă Eli Lăslean a sărbătorit, azi, într-un cadru festiv, absolvirea primilor cursanți ai Academiei Elli’s Cool - DISCOVER YOURSELF. Invitat special al evenimentului a fost Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., ambasador al Academiei Elli’s Cool, care le-a înmânat premii micilor absolvenți. Îmi place să văd cum o persoană, și mai ales o femeie, poate să facă o schimbare atât de mare în lumea de astăzi. Îmi place să văd cum există inițiative noi și, mai ales, cum Eli adoră oamenii cu care lucrează. M-am implicat în acest proiect pentru că și eu sunt o persoană destul de creativă și mi se pare o idee foarte frumoasă, mai ales în contextul în care în ziua de azi toți tinerii stau pe telefon, pe diverse aplicații, și nu mai învață o meserie. Este foarte bine să înveți lucruri care îți pot fi de folos în viață, care te pot schimba ca om și îți pot schimba viziunea. Este important să realizezi că trebuie să înveți să faci diverse lucruri în viață, că viața nu e ușoară” – a declarat tânăra.

 

Elli’s Cool e cea mai nouă creație a designerului arădean Eli Lăslean, un loc unde își dorește să crească noi talente. Povestea proiectului a fost inspirată de tânăra generație și a început în urmă cu mai bine de zece ani. Prin acest proiect, Eli Lăslean spune că își dorește să promoveze artele și meseriile în rândul copiilor și tinerilor, pentru a-i ajuta să se dezvolte și să-și descopere talentele. Sunt foarte fericită. E ca și când am deja o livadă plină de roade pentru că toți copiii au fost senzaționali și îi văd că sunt doritori să continue. Pot spune că Academia Elli’s Cool - DISCOVER YOURSELF și-a turnat deja fundamentul. Spun asta pentru că, în această locație, vor exista, în continuare, cursuri de inițiere în modă, arte și meserii. Consider că meseria este brățară de aur și omul care știe să facă ceva, din orice material, este deja un creator și un învingător. Sunt foarte fericită când văd că în jurul meu se nasc tineri atât de creativi și de făuritori de frumos. Vreau să dau copiilor și tinerilor curajul de a crede în talentul lor, de a-l manifesta și de a găsi energia necesară pentru ca visul lor să devină realitate” – spune creatoarea de modă Eli Lăslean.

Elli’s Cool este un proiect finanțat de Fundația ALBER prin care peste 100 de copii și tineri au fost inițiați, gratuit, în modă, arte și meserii. Cursanții au învățat cum să-și dezvolte stilul personal, design vestimentar, pictură, cusut manual, croșetat și tricotat, modelling, educație financiară și bune maniere.

Galerie foto (64)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite