Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

5 piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în dulap

5 piese vestimentare pe care orice bărbat trebuie să le aibă în dulap
Comentează 0

Te-ai întrebat vreodată care sunt piesele vestimentare pe care nu trebuie să le excluzi din garderoba ta? Poate că primele elemente care îți vin în minte sunt hanoracele, cămășile, costumele și pantalonii. Deslușim imediat misterul în rândurile care urmează.

Vestimentația ocupă un rol important în viața fiecăruia dintre noi. Modul în care ne îmbrăcăm spune foarte multe despre personalitatea și gusturile noastre. Atunci când vine vorba despre piesele vestimentare pe care orice domn trebuie să le aibă în dulapul său poate că nu știi să dai o dată răspunsul, așa că acesta este scopul principal al articolului de față.

Hai să vedem care sunt hainele ce te vor ajuta să îți construiești o garderobă de care să fii mându.

1. Cămășile

Orice stil vestimentar ai alege să porți, cămășile pentru bărbați sunt piesele de bază la care poți apela pentru aproape orice ocazie. Acestea sunt disponibile în diferite stiluri și modele, de la cele elegante și clasice și până la cele moderne și casual.

Le poți purta atât la birou, cât și în contexte mai relaxate, cum ar fi o ieșire în oraș sau o plimbare cu prietenii sau cu familia.

Te sfătuim să alegi cămăși pentru bărbați de o calitate bună, pe care să le ai în garderoba ta pentru cât mai mult timp.

2. Blugii

Și blugii reprezintă piese vestimentare versatile, pe care le poți purta cu aproape orice ocazie, mai puțin în contextele care cer eleganță și rafinament, cum ar fi o nuntă sau o gală. Te sfătuim să îți achiziționezi mai multe perechi și în modele diferite pentru a le putea adapta în funcție de momentul în care îi porți.

Spuneam că blugii sunt versatili deoarece ei pot fi accesorizați cu aproape orice altă piesă vestimentară. De pildă, îi poți purta împreună cu un pulover, atunci când este mai frig, dar și vara, alături de un tricou sau de o cămașă.

3. Sacourile

Indiferent care ar fi preferințele tale în ceea ce privește stilul vestimentar, un sacou te poate salva din multe situații în care nu știi cu ce să te îmbraci. De exemplu, atunci când te afli în contexte relaxate, poți pune un sacou casual pe deasupra cămășii sau a tricoului, iar când ocazia cere eleganță, se potrivește perfect un sacou clasic, fără imprimeuri și într-o nuanță neutră, cum ar fi bej, maro sau albastru.

4. Hanoracele

Hanoracele pentru bărbați sunt și ele niște piese vestimentare versatile și extrem de utile într-o o mulțime de momente. Mai mult, hanoracele pentru bărbați îți oferă lejeritate și libertate de mișcare, dar și protecție termică. Alt avantaj al hanoracelor pentru bărbați este acela că ele pot fi accesorizate în moduri extrem de creative și de cool. De exemplu, le poți combina cu o pereche de pantaloni casual sau cu o pereche de blugi și cu o pereche de adidași și poți să fii sigur că a outfitul tău este unul de succes. De asemenea, hanoracele pentru bărbați sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, așa că ai de unde alege unul pe gustul tău.

5. Paltonul sau geaca de iarnă

Să nu uităm nici de articolele care te ajută să faci față cu bine sezonului rece. Alege-ți un palton sau o geacă de iarnă care să te reprezinte și care să completeze firesc ținuta ta și ești gata să ieșim în lume. Îți recomandăm să te îndrepți către alegerea unor produse de calitate pentru a rezista cât mai mult timp.

De asemenea, te poți îndrepta către ambele pentru că vor exista momente în care eticheta îți va cere fie să îmbraci un palton, fie o geacă de iarnă și este bine să fii pregătit pentru ambele contexte.

În afară de cele menționate mai sus, sigur că sunt utile și alte piese vestimentare, cum ar fi: tricourile, costumele, puloverele și accesoriile (încălțări, genți, fular, fes etc.)

Alege-le pe cele care ți se potrivesc și care îți plac cel mai mult.


Scrie un comentariu

trimite