Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

12 tipuri de blugi de damă care să nu-ți lipsească din garderobă

12 tipuri de blugi de damă care să nu-ți lipsească din garderobă
Comentează 0

În prezent există atât de multe stiluri de blugi de damă încât se pot iniția cu adevărat dezbateri pe tema care model e mai la modă. Ești în echipa doamnelor înalte sau ești mai degrabă mignonă? Echipa blugilor tăiați sau lungi? Baggy sau strâmt? Ești în tendința denim alb? Indiferent de ce parte te afli, este bine să cunoști toate tipurile de blugi din care poți alege!

Blugii există de mai bine de un secol (au fost inventați exact în 1873, datorită lui Levi Strauss și Jacob Davis), așa că, desigur, au existat tone de iterații de atunci, unele mai dezbinătoare decât altele. Dar dacă îți iubești cu adevărat toate perechile în mod egal, atunci vei dori să continui să derulezi pentru a vedea ce modele îți lipsesc din garderobă.

Ai chef de și mai mult denim? Consultă această rezumare a celor mai populare modele de blugi de dama pe care să le porți anul ăsta. Iată 12 tipuri diferite de blugi pentru femei pe care vei dori să-i adaugi în sertarul tău de denim deja plin!

  • Blugi de damă cargo

Blugii cargo sunt pantaloni largi, cu o mulțime de buzunare. În mod tradițional, vin în culori deschise, cum ar fi verdele oliv sau kaki, și au o formă super-slouchy. Dar sunt mult mai cool atunci când vin în nuanțele albastre ale denimului.

  • Blugi mom

Blugii Mom au talie înaltă, potrivire ușor relaxată în jurul șoldurilor și a picioarelor și buzunare lungi la spate. Erau în vogă în anii '90 și, la fel ca multe tendințe pe care mama ta le purta atunci, aceștia au făcut furori în ultimii doi ani.

  • Blugi skinny

Blugii skinny sunt cunoscuți pentru silueta lor care îmbrățișează formele corpului — potrivirea confortabilă începe de la talie și se extinde până la gleznă. Caută o pereche cu ceva întindere, care să-i facă mult mai ușor de purtat și de scos. Sunt disponibili într-o varietate de nuanțe și mărimi, în funcție de preferințele tale. În plus, îi găsești cu siguranță în orice magazin fizic sau online, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la acest aspect.

  • Blugi țigaretă

Nu tocmai skinny, dar nici chiar drepți, acești blugi sunt de obicei confortabili pe zona coapselor și apoi mai relaxați peste gambe. De multe ori se opresc la doar un centimetru sau doi deasupra gleznei. Poartă-i cu o pereche de saboți pentru un aspect mai casual sau cu sandale cu șireturi pentru o atmosferă mai elegantă.

  • Blugi de damă drepți

Acest stil este similar cu blugii tip țigară, cu excepția faptului că, în mod normal, se extind peste glezne. Îi poți găsi într-o serie variată de nuanțe și mărimi și cu siguranță nu vei greși cu o pereche de astfel de blugi.

  • Blugi de damă cu talie înaltă și crac larg

Această croială a devenit mai populară în ultimii ani și are deschideri încăpătoare pentru picioare, fiind tăiată la mijlocul tibiei sau mai jos. Dacă ești în căutarea unor pantaloni care să se simtă aerați și să arate cool cu pantofi sport sau sandale, aceștia vor deveni alegerea ta de top.

  • Blugi largi cu talie joasă

Asemănători blugilor cu crac drept, dar cu o potrivire mai lejeră, aceștia nu sunt la fel de constrânși și pot fi îmbrăcați cu ușurință la tot felul de ocazii.

  • Blugi evazați

Nu-ți plac pantalonii tăiați, dar vrei totuși aspectul de afirmație al picioarelor mai largi? Atunci aceștia sunt pentru tine. Arată super sofisticat în nuanțe mai închise la culoare, dar pot fi discreți într-o nuanță mai ușoară, asortați cu sandale și tricou.

  • Blugi boyfriend cu talie joasă

Acești blugi sunt nebun de comozi datorită potrivirii lor ușor largi. Mulți vin cu tiv cu manșete sau poți alege să îi rulezi în partea de jos pentru o descoperire mai mare a gleznei. Acesta este stilul suprem de blugi casual-chic, mai ales atunci când sunt purtați cu tocuri groase drăguțe, mocasini sau pantofi sport.

  • Blugi drepți, până la gleznă

Acest tip de blugi cu talie înaltă se potrivesc perfect cu toate crop-topurile și puloverele tale, deoarece se opresc chiar în jurul buricului. (Sau, în unele cazuri, vor sta mai sus sau mai jos, în funcție de lungimea trunchiului.)

  • Blugii bootcut

Blugii bootcut se evazează ușor începând de la genunchi și sunt numiți astfel pentru că sunt adesea purtați cu cizme. De obicei, au craci mai lungi și tind să funcționeze cel mai bine cu pantofii cu toc, astfel încât tivul să nu atingă podeaua.

  • Blugi albi

Vrei să schimbi puțin jocul? Optează pentru alb. Nonculoarea este mai versatilă decât crezi, deoarece este neutră și, în timp ce nuanța este o bază excelentă pentru lunile de primăvară și vară, o poți purta cu ușurință și cu toate puloverele albe de iarnă. Dacă mai tragi pe deasupra și un palton de damă alb, vei construi ținuta perfectă.


Scrie un comentariu

trimite