Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Selecționata Old-boys AJF a savurat victoria României U21  la Șepreuș

În ciclul întâlnirilor demonstrative și prietenești dedicate celor 120 de ani de fotbal în Arad și pe actualul teritoriu al României, echipa de old-boys a  AJF -ului s-a deplasat la Șepreuș , la invitația primarului localității, Ioan Pintean și a președintelui clubului Viitorul Șepreuș, Bogdan Purtan.

Selecționata Old-boys AJF a savurat victoria României U21  la Șepreuș
Comentează 0

   Pe o vreme , cu un curcubeu în fundal,  pe un teren amenajat pe iarba stadionului Viitorul, cele două echipe au terminat la egalitate , 9-9 , lotul arădenilor fiind mai numeros ca oricând, până vineri, așa că au fost suficiente surse pentru înlocuirile necesare efortului depus.

Iar efort s-a despus, cele 18 goluri înscrise, fiind dovada acestui fapt.

Gazdele au punctat de 9 ori prin: Marta ( 3) I. Scrob (2), Jurcoi ( 2) , C. Pintean ( 1) și Rîb (1). Au mai evoluat : D. Scrob, I. Pintean, David, Purtan.

Arădenii l-au avut pe Scridon ( care se pregătește de ceva timp pentru maratoane , pe Gloria)  ca marcator principal, el fiind autorul a 3 goluri, celelalte goluri fiind marcate de Pește( 2), Buda, Mako ,Vida și Miron. Au mai jucat : Bora, Hamza, Roșu și Sfăt.

După meci toată lumea a luat loc în fața televizorului de la Pizzeria Andre , savurând meciul România - Anglia ( U21), dar și delicioasa tocană la ceaun pregătită de viceprimarul  Ioan Morgoci și ajutorul său Petru Cioltan.

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite