Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă a participat la depunerea listelor pentru alegerile europarlamentare!

Liderul PNL Arad, Gheorghe Falcă, candidat pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare, a participat la București la depunerea oficială a listelor de candidați ai Alianței PSD – PNL.

Gheorghe Falcă a participat la depunerea listelor pentru alegerile europarlamentare!
Comentează 0

„Sunt bucuros că voi candida iarăși, că vom putea vorbi în următoarele săptămâni despre ce am făcut și despre ce voi face în Parlamentul European, dar mai ales pentru că voi putea continua munca începută acum cinci ani și care a avut o singură prioritate: promovarea intereselor României și ale românilor la nivel european. Imediat ce vom începe noul mandat, în luna iulie, mă voi ocupa în mod prioritar de inițiativele axate pe dezvoltarea României, energie, transporturi și infrastructură, domenii în care am obținut rezultate pentru țara noastră în ultimii ani și în care am o experiență solidă. Dragi prieteni, împreună construim România și o transformăm într-un lider european. Veniți alături de noi!”, a spus acesta.

În cifre, ultimii cinci ani au însemnat pentru europarlamentarul Gheorghe Falcă:  peste 40 de dosare legislative la care a lucrat direct, ca raportor;  peste 60 de petiții primite de la cetățenii români și nu numai, pe care le-a promovat; peste 2.700 de amendamente depuse la inițiativele aflate în lucru și peste 330 de luări de cuvânt în Plenul Parlamentului European și în comisiile de specialitate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite