Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua taximetristului a ajuns la ediția a IX-a (FOTO)

Joi, 28 septembrie 2017 a avut loc Ziua Taximetristului Arădean, sărbătoare mult asteptată de către toți cei care în ultimii nouă ani au dat curs invitației de participare. Inițiatorii evenimentului, Geanina Pistru și Lucian Riviș-Tipei s-au asigurat și la această ediție că taximetriștii și restul participanților s-au simțit minunat atât la turneele de fotbal și tenis, cât și la festivitatea de premiere de după.

Ziua taximetristului a ajuns la ediția a IX-a (FOTO)
Comentează 0

„Sunt foarte bucuroasă să văd că tradiția acestei sărbători, a taximetriștilor, a avut un impact pozitiv și la această ediție. Consider comunitatea de taximetriști un grup de prieteni care ne sunt mereu aproape la orice oră din zi și din noapte, după cum fiecare dintre noi știm și cărora le datorăm ca măcar o dată pe an să îi sărbătorim cum se cuvine” a declarat Geanina Pistru

Consilierul local Lucian-Riviș Tipei, sufletul acestui eveniment ne-a spus că: „Am fost plăcut surprins să văd membri ai societății civile implicați activ în acest eveniment și consider că acesta a fost unul dintre factorii care au determinat succesul Zilei Taximetristului Arădean. Este o bucurie să vezi cum de la an la an această sărbătoare ia amploare și aduce oamenii aproape.”

Au ținut să fie aproape de acest eveniment,din partea autorităților locale primarul Gheorghe Falcă,, viceprimarul Călin Bibarț președintele CJ Iustin Cionca, vicepreședintele Sergiu Bîlcea, consilierii locali Florin Mariș și Ionel Bulbuc.

Galerie foto (44)


Scrie un comentariu

trimite