Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Ziua Sportului Universitar Arădean", la prima ediție

Comentează 0

"Ziua Sportului Universitar Arădean" va debuta miercuri, 25 mai, 2016. Este prima ediție organizată de cele două universități arădene, în colaborare cu Primăria Municipiului Arad.

Astăzi a avut loc conferința de presă în cadrul căreia a fost prezentat programul manifestărilor care vor avea loc.

Ziua va debuta cu deschiderea festivă, ce va avea loc în sala de conferințe a UAV din complexul M, urmată de un simpozion științific studențesc, în sala 314 a aceleiași locații.

La ora 12 va avea loc un meci de fotbal între cele două universități la terenul Motorul, iar de la ora 14 un concurs nautic având ca punct de plecare pontonul de la CSS Gloria.

La conferința de presă, susținută în Sala Ferdinand a Palatului Administrativ au fost prezenți, pe lângă primarul Gheorghe Falcă, reprezentanți ai celor două universități.

"Este importantă colaborarea celor două universități arădene în cadrul acestui proiect. Peste câțiva ani asemenea evenimente vor reprezenta o tradiție așteptată de foarte multă lume, așa cum există între marile universități", a spus Gheorghe Falcă.

Din partea Universității de Vest Vasile Godiș au fost prezenți rectorul Coralia Cotoraci și președintele Aurel Ardelean, iar din partea Universității Aurel Vlaicu -rectorul Ramona Lile.

În alocuțiunile lor, aceștia au subliniat importanța unui asemenea eveniment, dar și faptul că se dorește ca această zi a sportului universitar arădean să devină o tradiție.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite