Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua și portofelul pierdut în Arad

Arădenii cu spirit civic merg la autorități pentru a preda portofele găsite. Câteva cazuri au fost înregistrate în ultimele zile și au fost date publicității de către polițiști și jandarmi.

Ziua și portofelul pierdut în Arad
Comentează 0

Poliția Locală aduce în atenție un nou caz de acest fel. Încă un portmoneu cu acte și bani a fost găsit, de această dată de o tânără care trecea pe strada Cuza Vodă. Ea a mers imediat la Serviciul Ordine și Liniște Publică din cadrul Poliției Locale.

”De această dată, suma de bani nu a fost consistentă, ca și aceea returnată cu o zi în urmă proprietarului. O mie de forinți și acte de identitate au fost găsite de polițiștii locali în portmoneul predat de tânără. Femeia a declarat că a găsit portmoneul sub un automobil parcat pe strada Cuza Vodă. Nu mică i-a fost mirarea proprietarului în momentul în care polițiștii locali i-au bătut la poartă pentru a-i înapoia portmoneul. Bărbatul a mărturisit că, în cursul dimineții, își uitase bunurile în spațiul destinat bagajelor de mână, pe când se afla la cumpărături în magazinul Profi din zona Boul Roșu”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Se pare că în acest caz a fost vorba de un furt, iar hoțul a aruncat pe stradă portfofelul după ce și-a însușit banii. De altfel, proprietarul spune că din portofel lipsesc 80 de lei.

Poliția Locală lansează un apel către arădeni, recomandându-le să manifeste grijă față de bunurile pe care le au asupra lor, în special bagajele ce conțin bani și acte de identitate.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite