Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Porţilor deschise la Serviciul de Ambulanţă Arad

Ziua Porţilor deschise la Serviciul de Ambulanţă Arad
Comentează 0

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad a marcat vineri, 18 septermbrie, la sediul central din Arad un nou eveniment, după aniversarea Zilei Naţionale a Ambulanţei, prin organizarea unei zile a "Porţilor Deschise”.Cu această ocazie arădenii au putut vizita instituţia şi vedea dotările specifice din cadrul acesteia. La manifestare au fost prezente şi autorităţi de la nivelul conducerii municipiului şi judeţului.

"Ziua porților deschise" este o nouă oportunitate de deschidere a instituției noastre spre comunicare publică, spre transparență, o șansă pentru cei care nu cunosc suficient de bine natura muncii serviciului de ambulanță să se familiarizeze cu aspecte ce țin de munca și vocația noastră diurnă. Am dorit în mod expres să disociem acest eveniment de „Ziua Naţională a Ambulanţei”,  tocmai pentru acorda în mod individual celor două manifestări importanța cuvenită.

ZIUA PORŢILOR DESCHISE este de fapt un culoar de comunicare, o radiografie realistă a activității unui colectiv și a muncii sale de zi cu zi, o oportunitate de a urmări cum se desfășoară activitatea de urgenţă medicală prespitalicească și de a vizualiza tehnica din dotare.”- a afirmat dr. Raveca Mărioara Nicoară, managerul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

C. P.

 

 

 

Galerie foto (200)


Scrie un comentariu

trimite