Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Ziua Porților Deschise” 2019 la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman”

„Decide asupra viitorului tău!”,a fost motto-ul evenimentelor acestei săptămâni, la Liceul Tehnologic ”Francisc Neuman”din Arad, cu ocazia Zilei Porților Deschise 2019

”Ziua Porților Deschise” 2019 la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman”
Comentează 0

 

Activitatea s-a adresat  elevilor din școlile gimnaziale din municipiul și județul Arad, precum și părinților acestora. Cu această ocazie, prin activități specifice (ateliere de creație vestimentară, realizare de accesorii și imprimat manual, coafuri şi make-up, „firma de exercițiu”, expoziţie cu produse realizate din materiale reciclabile, prezentări tematice, atelier culinar,etc.) au fost promovate domeniile de pregătire ale școlii, respectiv design vestimentar, comerț, estetica și igiena corpului omenesc.

Însoțiți de diriginții lor, elevii claselor a VIII-a au vizitat spațiile de învățământ și de instruire practică (laboratoare, cabinete, ateliere de practică).

„ Promovarea oportunităților oferite  de învățământ profesional și în special de învățământul profesional în sistem dual  rămâne o prioritate a politicii de marketing a școlii” precizează d-na director prof.Stoica Doina.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite