Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Eroilor - Înălțarea Domnului sărbătorită în judeţ: Subprefectul Doru Sinaci a dat citire mesajului premierului Ciucă

Subprefecții Doru Sinaci și Marius Sulincean au participat astăzi la ceremonii închinate memoriei eroilor români, cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului - Ziua Eroilor.

Ziua Eroilor - Înălțarea Domnului sărbătorită în judeţ: Subprefectul Doru Sinaci a dat citire mesajului premierului Ciucă
Comentează 0

După oficierea Sfintei Liturghii de Înălțarea Domnului, au fost depuse coroane și jerbe de flori la troița din curtea Catedralei Vechi, la monumentul eroilor Revoluției din Decembrie 1989, la Crucea Eroilor din Parcul Eminescu și la Monumentul Eroilor de la Pauliș. De asemenea, prin eforturile autorităților locale și parohiilor au fost depuse coroane și jerbe la toate celelalte monumente ale eroilor.

„La ceremonia din parcul Eminescu, subprefectul Doru Sinaci a dat citire mesajului premierului Nicolae-Ionel Ciucă, cu prilejul Zilei Eroilor. La monumentul de la Pauliș, elevi ai școlii gimnaziale din comună au susținut un moment artistic prin care au adus un omagiu eroilor care au luptat în septembrie 1944 pentru apărarea Văii Mureșului.

Glorie eternă eroilor României!”, scriu pe Facebook reprezentanţii Prefecturii.

Sursa foto: Instituţia Prefectului – Judeţul Arad

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite