Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Ziua delicateselor vegetariene" la restaurantul Vegateria din Arad (FOTO)

La restaurantul Vegateria situat pe Bulevardul Revoluției, Nr. 78 (lângă librăria “Alexandria”) a avut loc duminică, 31 martie, "Ziua delicateselor vegetariene".

Comentează 0

Organizatorii evenimentului au urmărit să prezinte arădenilor un stil de viață sănătos prin bucate alese care pe lângă proprietățile lor hrănitoare sunt și delicioase.

“Ne bucurăm că în această zi superbă de primăvară avem posibilitatea să prezentăm aceste delicatese vegetariene arădenilor. Motto-ul nostru  “Sănătatea are gust” vrem să-l demonstrăm practice și astăzi când Vegateria oferă o gamă de preparate complet noi, care pe lângă deliciul în sine sunt și foarte hrănitoare. Dorim să vă reamintim că noi suntem și o școală de reformă în alimentație și o echipă unită pe principiile prieteniei, modestiei și servirii clienților noștri” – a declarat Horia Găbudean manager Vegateria Arad.

Pe lângă gustările alese, restaurantul Vegateria a pus la dispoziție pe toată durata evenimentului un atelier de măsurarea tensiuni și a glicemiei.

“Doresc din toată inima ca toate lucrurile să sporească odată cu sănătatea noastră trupească și spirituală, iar noi, aici la Vegateria, suntem la dispoziția și ajutorul dumneavoastră pentru a vă oferi o gamă largă și variată de alimente care să ajute la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră”, a declarat Prodan Rodica, bucătar Vegateria Arad.


Bistro Vegateria funcționează de 1 an și jumătate la kilometru 0 în centru Aradului, lângă librăria “Alexandria”.

De la început și-a propus să vină cu o ofertă de rețete vegetariene de mare diversitate pregătite cu maiestrie, rafinament și gust sub deviza “Sănătatea are gust”.

În același timp conducerea și-a propus să folosească ingrediente provenite din comunitățile rurale din România, produse de calitate, ecologice 100%, astfel ajutând la dezvoltarea micilor afaceri din acele localități. Avem patru județe din care ne aprovizionăm: Alba, Mureș, Bihor și Arad.

Vegateria nu este doar o afacere, ci este o școală prin care dorim ca cei ce ne calcă pragul să învețe să trăiască doar folosind meniuri și rețete vegetariene atât de diverse, hrănitoare și importante pentru sănătate pe termen lung. Un motto citit recent spunea că: “Dacă consideri că sănătatea este scumpă, așteaptă să te îmbolnăvești ca să descoperi ce scumpă este boala!”.

În pregătirea meniurilor ținem să precizăm că la noi NU se prăjește, doar se coace și se fierbe mâncarea, NU folosim uleiuri rafinate, NU folosim zahăr alb, ca și îndulcitori avem; zahărul din trestie de zahăr, mierea și siropul de agave, meniurile se schimbă zilnic și sunt pregătite 100% în locație, deci sunt proaspete.

Ne place să ținem cont de părerile clienților și am încurajat tot timpul comunicarea cu ei. Dorim să îmbunătățim continuu meniurile și calitatea serviciilor prestate de noi pentru arădeni. În locație este o atmosferă caldă și liniștită, îmbinată cu muzică simfonică și buna dispoziție a angajaților. Ținem să precizăm ca întrebările cu privire la nutriție, dietă și compoziția rețetelor și-au găsit răspunsul datorită devotamentului și profesionalismului personalului nostru.

Este plăcerea noastră să vă stăm la dispoziție.

Echipa de la VEGATERIA Arad

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite