Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Copilului sărbătorită în avans: 60 de copii de la Complexul „Curcubeu” au fost invitaţi în parcul de distracţii (FOTO)

O bucurie fără margini au simțit zilele acestea cei 60 de copii de la Complexul „Curcubeu” din Arad. Aceștia au petrecut clipe de neuitat în parcul de distracții din parcarea centrului comercial aflat la ieșirea din oraș către Deva. Nu numai că nu se așteptau la  o asemenea supriză, dar nici prin gând nu le-a trecut că vor avea parte de o asemenea distracție, cu câteva zile mai devreme de Ziua Copilului.

Ziua Copilului sărbătorită în avans: 60 de copii de la Complexul „Curcubeu” au fost invitaţi în parcul de distracţii (FOTO)
Comentează 0

„Totul a fost posibil grație generozității domnului Daniel Schneeberger, patronul parcului de distracții, cel care este alături de Primăria Municipiului Arad și în campania de vaccinare a populației.  Cine se imunizează la centrul de vaccinare drive-thru de pe Calea Radnei primește câte un tichet cu trei jetoane pe care le poate  folosi gratuit pentru oricare dintre atracțiile parcului.

De această dată, Daniel Schneeberger s-a gândit la copilașii care provin din familii cu venituri modeste, iar cu sprijinul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Arad  și a Companiei de Transport Public, a reușit să aducă zâmbete largi pe fețele celor mici”, susţine Oana Pârvulescu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) Arad.

Vă reamintim faptul că în cadrul Direcției de Asistență Socială Arad funcționează Complexul „Curcubeu”, un centru de zi unde copiii proveniți din familii nevoiașe sau monoparentale se bucură de  tot sprijinul de care au nevoie pentru a rămâne la școală, pentru a avea rezultate cât mai bune, dar cel mai important pentru a rămâne în sânul familiei.

        

Galerie foto (39)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite