Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ZIUA A 5-A DE PROTESTE ÎN ARAD! (FOTO/VIDEO)

CITEȘTE ȘI: BREAKING NEWS! Sorin Grindeanu: Mâine facem şedinţă pentru abrogarea Ordonanţei de Urgenţă

ZIUA A 5-A DE PROTESTE ÎN ARAD! (FOTO/VIDEO)
Comentează 0

Şi în această seară Arq.ro transmite LIVE manifestațiile de la Arad începând cu orele 20.00. Află care sunt motivele care îi determină pe arădeni să iasă în stradă!

UPDATE 2: Peste 3.000 de arădeni mărşăluiesc, la ora transmiterii acestei ştiri, pe străzile municipiului şi poartă un sicriu pe care sunt scrise mai multe mesaje. Pentru prima dată, sunt acţiuni de protest şi în alte câteva localităţi din judeţul Arad.

UPDATE: Grindeanu: OUG de modificare a codurilor penale va fi "abrogată" duminică într-o şedinţă de urgenţă a Cabinetului. Ministrul Justiţiei îşi asumă consecinţele pentru că argumentele pentru OUG nu au fost foarte bine susţinute!

Peste 1.500 de arădeni s-au adunat din nou, începând cu ora 19.00, în Piata Revoluţiei, iar timp de jumătate de oră au scandat în faţa sediului PSD.

În jurul orei 19, 40, participanţii au pornit în marş pe străzile centrale ale municipiului, pe partea carosabila, iar traficul rutier este blocat.

Ca şi în serile precedente, şi acum oamenii au scandat lozinci antiguvernamentale şi împotriva liderilor PSD şi au venit cu pancarte, pe una dintre acestea putându-se citi: "Dragnea, din cauza ta nu mă mai înţeleg cu soacră-mea".

Numeroşi arădeni se alătură manifestanţilor pe traseu, la fel ca în seara precedentă, când au plecat în marş 1.500 de persoane, iar la întoarcerea în Piaţa Revoluţiei erau 5.000.

CITEȘTE ȘI:

A PATRA ZI DE PROTESTE (FOTO/VIDEO DE LA PROTESTE)​

Galerie foto (136)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite