Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zilele comunei Secusigiu - "Miss fata de la țară" 2017

Sâmbătă si duminică respectiv 15-16 iulie, Secusigiu a fost în sărbătoare. Pe malul stâng al Mureșului, în Banatul Mureșan, evenimentul este de excepție an de an, fiind una dintre cele mai frumoase sărbători câmpenești din Județul Arad. 

Zilele comunei Secusigiu  -
Comentează 0

Este o tradiție la Secusigiu ca în fiecare an de zilele comunei să se organizeze un concurs „Miss fata de la țară”, un concurs frumos și unicat, care impulsionează și prezintă frumusețea fetelor de la țară, un concurs al frumuseții, dar și al îndemânării pentru că fiecare concurentă a trebuit să curețe contra timp un cartof, tocmai pentru a se cunoaște și îndemânarea fetelor în ale bucătăriei.

La fel este o tradiție și un lucru extraordinar ca la Zilele Satului să fie cinstiți toți cei care și-au adus aportul într-un fel sau altul la dezvoltarea comunei, „Fii ai satului” din loc sau plecați fiecare pe unde l-a dus soarta, oameni care se întorc ÎNTOTDEAUNA cu drag pe meleagurile natale.

Primarul Ilie Cheșa nu uită să ofere în fiecare an, titltul de cetățean de onoare, celor care prin ceea ce au realizat în viață, au pus o cărămidă și la dezvoltarea satului natal. Nici veteranii de război sau văduvele nu au fost uitați și uitate, însă la fel nu îi uită nici pe cei care au pus copiilor din sat prima dată stiloul sau creioanele colorate în mână, dascălii satului care prin natura meseriei practicată cu multă dragoste, au format generații de copii școliți dintre care unii au ajuns oameni de renume.

În prima seară, programul a debutat cu dansul copiilor de la Școala Gimnazială Secusigiu, apoi a urmat prezentarea concurentelor “Miss fata de la țară”,  un recital Ioana Maria Paul, apoi  proba surpriză pentru concurentele Miss, urmată de  Mădălina Maria Boroneanț, Mirela Borodi, proba prezentării rochiilor de seară, concert Sly Style, recital Marcela Iovi, concert Melysa, apoi premierea concurentelor „Miss fata de la țară” și un extraordinar concert cu Anda Adam.

Prezentatori au fost Narcis Event și Nicoleta Pavel. Vă prezentăm concurentele și locurile obținute la concursul „Miss fata de la țară –  Secusigiu 2017”:

Concurenta nr.1 –  Ștefania Dobra (Miss Florăria Stăniș) și MISS FATA DE LA ȚARĂ  - locul 1 ...

Concurenta nr.2 – Bianca Ramona Rus (Miss fotogenie)

Concurenta nr.3 – Roberta Maria Dinescu –locul 3

Concurenta nr.4 – Amalia Cristina Bogdan - (Miss popularitate)

Concurenta nr.5 – Nicoleta Elena Șușcă – locul 2

Concurenta nr.6 – Lenuța Culac – (Miss Sonnenline)

Primarul comunei Secusigiu, Ilie Cheșa a declarat pentru arq.ro: „Mulțumesc tuturor concurentelor pentru faptul că au participat la concursul „Miss fata de la țară” Secusigiu 2017, sunt așteptate și la anul viitor și avem speranța că vor fi mai multe fete care vor dori să participe la concurs. Mulțumesc C.J. Arad și Centrului Cultural Județean Arad, pentru sprijinul acordat , tuturor colaboratorilor, sponsorilor și nu în ultimul rând, cetățenilor comunei și tuturor celor prezenți la acest frumos eveniment.

Bineînțeles, vă așteptăm și în anul ce vine!”, a încheiat primarul Ilie Cheșa.