Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zilele Aradului 2017: Poveștile de succes ale Aradului, proiectate pe clădirea Palatului Administrativ

O video-proiecție pe fațata principală a Palatului Administrativ va avea loc, în premieră la Arad, cu ocazia Zilelor Aradului, când o companie din Capitală va realiza un spectacol de imagini, sunet și lumini, care va avea ca temă principalele povești de succes ale orașului. 

Zilele Aradului 2017: Poveștile de succes ale Aradului, proiectate pe clădirea Palatului Administrativ
Comentează 0

Pentru acest eveniment, care va avea loc în 25 august, de la ora 22.00, vor fi aduse la Arad 6 videoproiectoare cu o putere de 20.000 lumens, două media servere, un sistem werping și alte instalații. Echipamentele pentru proiecție vor fi amplasate pe 4 turnuri de proiecție construite din layher, care vor avea înălțimea de 6 metri.

Spectacolul de imagini va consta într-o întoarcere în timp, în istoria Aradului, de unde au fost preluate povești și momente de succes cum ar fi înființarea fabricii de automobile „Marta“, care a funcționat pe teritoriul orașului, Marea Unire de la 1 decembrie 1918, care a fost gândită la Arad. 

Tot pe fațada Palatului Administrativ vor mai putea fi văzute imagini dedicate echipei de fotbal UTA și Teatrul Clasic „Ioan Slavici“.

Palatul Administrativ din Arad este o clădire construită între anii 1872-1875. Planul clădirii este în formă de „U“, cu un turn central înalt de 54 m iar orologiul din turn, adus din Elveţia în anul 1878.

Înainte de video-proiecția pe fațada Palatului Administrativ, pe o scenă special amenajată în fața clădirii va avea loc, de la ora 21.00, Warm-Up ABC Party, cu Iorgovan și Bread&Butter. 


Scrie un comentariu

trimite