Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zi neagră pentru Florin Călinescu: se împlinesc 5 ani de când fiul său, Luca, s-a sinucis

În urmă cu cinci ani, cu doar șapte zile înainte de ziua sa de naștere, îndrăgitul om de televiziune Florin Călinescu a primit o lovitură grea. Luca, fiul său în vârstă de doar 24 de ani, și-a pus capăt zilelor la Praga, unde lucra la producţia unui scurtmetraj, în urma unei depresii cumplite.

Zi neagră pentru Florin Călinescu: se împlinesc 5 ani de când fiul său, Luca, s-a sinucis
Comentează 0

Luca, fiul cel mic al lui Florin Călinescu s-a spânzurat în camera unui hotel din Praga, unde se afla pentru cel mai important proiect al său cinematografic. Tânărul, care avea 24 de ani și studiase cinematografia la ”John Moores University”, din Liverpool, suferea de depresie.

După ce au existat tot felul de presupuneri legate de moartea lui Luca, dintre care nu au lipsit consumul de droguri sau de alcool, autopsia medicilor a stabilit că Luca nu consumase droguri sau alcool înainte să se sinucidă.

Potrivit apropiaților, Luca Călinescu făcea tratament cu antidepresive. după ar fi căzut în depresie după moartea mamei lui. Din acel moment, băiatul, pe atunci în vârstă de 17 ani, a început să facă tratamente.

De atunci, el şi-a dedicat viaţa creşterii celor doi copii ai lui, pe care i-a trimis să studieze la Liverpool. Mergea la ei cu maşina, spunând că are rău de avion, însă apropiaţii lui susţin că îi era teamă să nu i se întâmple ceva în timpul zborului şi băieţii lui să nu rămână şi fără tată.

Citeste mai mult pe libertatea.ro


Scrie un comentariu

trimite