Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ZI FESTIVĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”AVRAM IANCU” ARAD (FOTO)

ZI FESTIVĂ LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”AVRAM IANCU” ARAD (FOTO)
Comentează 1

Toamna îşi aşterne primele semne peste tot pentru a ne anunţa prezenţa, dar cel mai important eveniment al acestui moment este începerea  anului şcolar. Copii, părinţi,cadre didactice, cu toţii auzim sunetul cristalin al clopoţelului ce ne anunţă sfârşitul zilelor însorite de vacanţă şi un nou început.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Școala Gimnazială ”AVRAM IANCU” Arad a debutat cu primirea celor mai mici școlari ai claselor pregătitoare urmată de  intonarea Imnului României și o scurtă slujbă religioasă. Ansamblulu Mărunțica ne-a încântat cu un frumos program de dansuri populare şi în încheiere domnul director Moldovan Pompiliu  a declarat deschis anul școlar 2016-2017 urându-ne  tuturor ”Mult succes în noul an școlar!” . Cele mai mari emoţii le-au avut boboceii de la clasa pregătitoare.

Pentru cei mai mulţi  aceste zile sunt ca o reluare, pentru alţii, o necunoscută, dar cu siguranţă un moment încarcat cu emoţii, surprize, bucurii.

Şcoala ofera într-un mod plăcut si adecvat pregătirea copiilor, pentru a face faţa vieţii cu bune şi rele, deoarece primii ani de viaţă îşi pun amprenta peste întreaga personalitate a copilului.

 

Prof. înv. primar, Silaghi Florentina

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite